Divi

Divi je univerzální WordPress šablona vyvinutá společností Elegant Themes. Je to tzv. multipurpose šablona, která umožňuje vytvořit různé druhy webových stránek, od firemních prezentací až po osobní blogy.

Výhody využití Divi šablony:

  1. Jednoduchost použití: Divi má intuitivní rozhraní v podobě vizuálního editoru, který umožňuje snadné úpravy a tvorbu obsahu bez nutnosti znalosti programování.
  2. Flexibilita: Divi nabízí širokou škálu funkcí a nástrojů, které umožňují správci webových stránek vytvářet stránky s různými vlastnostmi a funkcemi, které odpovídají jejich potřebám.
  3. Responsivita: Divi je navržena tak, aby byla plně responsivní, což znamená, že se přizpůsobí různým zařízením a velikostem obrazovky.
  4. Kvalitní podpora: Elegant Themes, tvůrce Divi , nabízí podporu pro své zákazníky, včetně pravidelných aktualizací, návodů a uživatelského fóra.
  5. Vzhled a design: Divi nabízí moderní a profesionální vzhled, vybírat můžete i z více než stovky předpřipravených designů.
  6. Integrace s ostatními nástroji: Divi je také kompatibilní s různými dalšími nástroji, jako jsou například WooCommerce a Yoast SEO, což umožňuje vytvořit plnohodnotné e-commerce stránky a optimalizovat obsah pro vyhledávače.
  7. Neomezené použití: Divi lze s jednou zakoupenou licencí používat na neomezeném množství webů.

Detailnější popis funkcí a výhod šablony najdete v článku Divi: Nejlepší WordPress šablona?

O Elegant Themes jsme psali v článku WordPressový specialista Elegant Themes a máme zde pro ně speciální rubriku Divi šablona a Elegant Themes.

Cena: od 89 USD


Nákupní košík
Přejít nahoru