Divi globální editor výchozích stylů

Divi 3.26: Editor globálních výchozích hodnot

Aktualizace Divi šablony 3.26 přidává možnost úpravy globálních stylů pro moduly. Nově už nebudete muset při přidání modulu jej znovu a znovu upravovat do požadované podoby. Namísto toho abyste vždy po vložení modulu vybrali požadovaný font, barvu, velikost textu atd, tak vše stačí zadat jen jednou v novém globálním nastavení anebo použité styly na modulu učinit výchozími pro daný modul.

Nový globální editor výchozích hodnot zcela mění přístup designování stránky a činí jej mnohem rychlejší. Namísto začínání s výchozími styly a poté postupnou úpravou každého modulu, můžete rovnou přepsat jejich výchozí styly. Nový systém nahrazuje původní sekci úpravy výchozích stylů modulů.

Ve videu níže můžete vidět úpravu výchozích stylů u modulu Hlavička přes celou šířku. Všimněte si, že po úpravě na jedné stránce se změna přenese automaticky i na další stránky.

Přístup do globálního výchozího editoru

K úpravě výchozích stylů modulu se dostanete kliknutím na novou ikonu v pravé horní části otevřeného nastavení modulu. Nastavení se “přetočí” a budete moci upravovat výchozí styly. Takto provedené úpravy ovlivní všechny stejné moduly na celém webu a nově přidané stejné moduly. I tak ale budete moci každý modul dále upravit, pokud budete chtít.

Spravujte historii úprav

Globální editor výchozích hodnot má vlastní systém revizí. Pokaždé, když změníte výchozí design, tak se automaticky vytvoří záloha. Takže pokud se budete chtít vrátit, stačí jen kliknout na vybranou zálohu a vše se obnoví.

Učiňte nastavené styly modulu jako výchozí

S Divi můžete udělat styly jakéhokoliv modulu výchozí. Stačí na modul kliknout pravým tlačítkem myši a ze seznamu vybrat “Udělat styly výchozí (Make Styles Default)“.

Sleva 10%

K příležitosti vydání nové aktualizace Divi šablony nabízí Elegant Themes 10% slevu na členství.

Jak se vám nová aktualizace Divi šablony líbí? Budete novou funkci využívat?

Neuteklo vám něco?

Pokrok a WordPress na nikoho nečekají, tak nám tu raději nechte email, ať o nic nepřijdete!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Správa WordPress webu

Nemusíte na to být sami. Pomůžeme vám s pravidelnou údržbou i novými vylepšeními.

Více informací

1 názor na “Divi 3.26: Editor globálních výchozích hodnot”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru